Articole

Cum folosești uleiurile esențiale prin aromaterapie?

Poate că ai tot auzit de beneficiile uleiurilor esențiale în stânga și în dreapta și te-ai gândit să le încerci și tu. Zis și făcut. Ai luat uleiurile esențiale (de calitate, sper!) și acum te întrebi ce faci mai departe cu ele. Citește articolul complet ›

Cum folosești uleiurile esențiale pe piele?

Probabil că folosirea topică a uleiurilor esențiale este una dintre cele mai populare și la-ndemână metode de utilizare. Cu toate acestea, trebuie să știi unde, cât și ce pui pe pielea ta.

Citește articolul complet ›

Cum folosești uleiurile esențiale prin aromaterapie?

Poate că ai tot auzit de beneficiile uleiurilor esențiale în stânga și în dreapta și te-ai gândit să le încerci și tu. Zis și făcut. Ai luat uleiurile esențiale (de calitate, sper!) și acum te întrebi ce faci mai departe cu ele.

Citește articolul complet ›

10 uleiuri esențiale Young Living sub 100 lei

Când vrei să economisești, nu e cazul să faci rabat la calitate, ci să găsești variante la preț avantajos, la aceleași norme de puritate și calitate.

Citește articolul complet ›

Sfaturi și arome pentru relații înfloritoare

Cu toții ne dorim în definitiv același lucru – să iubim și să ne simțim iubiți, de aceea relația este de fapt cea care ne poate aduce cea mai mare fericire, dar și cele mai grele tristeți. Din fericire, uleiurile esențiale vin să ne dea o mână de ajutor pentru a avea o relație minunată.

Citește articolul complet ›

Cum să ai o stare mentală excelentă

Cu toții dorim să avem o viață fericită, lipsită de griji, dar de multe ori stresul și agitația zilnică ne împiedică să ne bucurăm de micile împliniri și de clipele dedicate nouă și celor dragi.

Citește articolul complet ›