Articole

10 uleiuri esențiale Young Living sub 100 lei

Când vrei să economisești, nu e cazul să faci rabat la calitate, ci să găsești variante la preț avantajos, la aceleași norme de puritate și calitate. Citește articolul complet ›

10 uleiuri esențiale Young Living sub 100 lei

Când vrei să economisești, nu e cazul să faci rabat la calitate, ci să găsești variante la preț avantajos, la aceleași norme de puritate și calitate.

Citește articolul complet ›

Sfaturi și arome pentru relații înfloritoare

Cu toții ne dorim în definitiv același lucru – să iubim și să ne simțim iubiți, de aceea relația este de fapt cea care ne poate aduce cea mai mare fericire, dar și cele mai grele tristeți. Din fericire, uleiurile esențiale vin să ne dea o mână de ajutor pentru a avea o relație minunată.

Citește articolul complet ›

Cum să ai o stare mentală excelentă

Cu toții dorim să avem o viață fericită, lipsită de griji, dar de multe ori stresul și agitația zilnică ne împiedică să ne bucurăm de micile împliniri și de clipele dedicate nouă și celor dragi.

Citește articolul complet ›

5 uleiuri esențiale ce aduc veselia sărbătorilor în casa ta

Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, așa că hai să nu așteptăm până în ajun să simțim miros de scorțișoară, de portocale sau de cuișoare. Începe de pe acum să aduc acel sentiment de veselie în casa ta.

Citește articolul complet ›

4 uleiuri esențiale potrivite pentru toamnă

Nu trebuie să neglijăm provocările la care toamna supune organismul nostru – de la diferențe mari de temperatură în decursul unei zile, la ceață și zile ploioase în care simți că nu poți respira cum trebuie.

Citește articolul complet ›