Articole

Uleiuri esențiale cu proprietăți antivirale

Substanțele antivirale au capacitatea de a diminua sau opri dezvoltarea virusurilor sau scăderea efectelor lor asupra organismului. Anumite uleiuri esențiale Young Living au proprietăți antivirale și pot fi de un real ajutor în lupta contra virușilor. Citește articolul complet ›

Uleiuri esențiale cu proprietăți antivirale

Substanțele antivirale au capacitatea de a diminua sau opri dezvoltarea virusurilor sau scăderea efectelor lor asupra organismului. Anumite uleiuri esențiale Young Living au proprietăți antivirale și pot fi de un real ajutor în lupta contra virușilor.

Citește articolul complet ›

15 uleiuri esențiale de bază și întrebuințarea lor zilnică

Sunt o mulțime de uleiuri esențiale și amestecuri care se pretează pentru aceeași întrebuințare. Cum nu le poți avea pe toate, e normal să te întrebi care ar fi uleiurile cele mai importante pe care ar fi bine să le ai în casă.

Citește articolul complet ›

Patru uleiuri esențiale împotriva răcelii

Sezonul rece contribuie la slăbirea sistemului imunitar, făcându-ne mult mai vulnerabili la răceli și gripe. Descoperă care sunt uleiurile esențiale pe care este bine să le avem mereu la îndemână pentru tratarea afecțiunilor respiratorii.

Citește articolul complet ›

Uleiuri esențiale pentru o stare de hygge

Hygge este noțiunea daneză pentru acel sentiment de bine, de fericire pe care ți-l dau lucrurile simple, atmosfera caldă de acasă, sentimentul de confort pe care îl ai în atunci când stai cuibărit în locul preferat din casă și citești o carte.

Citește articolul complet ›

Amestecuri ce aduc Spiritul Crăciunului în casa ta (I)

Uleiurile esențiale Young Living sunt aici să umple atmosfera de acasă cu miros de sărbătoare. Hai să vedem ce uleiuri poți combina în difuzor pentru o atmosferă veselă toată luna.

Citește articolul complet ›