10 uleiuri esențiale Young Living sub 100 lei

Când vrei să economisești, nu e cazul să faci rabat la calitate, ci să găsești variante la preț avantajos, la aceleași norme de puritate și calitate.

Publicat pe 14 aprilie 2018 în Despre uleiuri

Am pregătit o selecție de 10 uleiuri esențiale Young Living pe care le poți găsi la un preț sub 100 de lei, pentru a te ajuta să alegi cel potrivit ție:

Peppermint 5 ml – 68 lei

Răcoritoare și revigorantă pentru trup și minte, menta este perfectă pentru zilele calde. Aplică câteva picături local, pe diverse părți ale corpului, pe chakre și/sau pe punctele reflexogene. Poate fi inhalat sau difuzat. Peppermint Plus e perfect pentru a-i da o aromă extraordinară limonadei.

Lime 15 ml – 85 lei

Mirosul revigorant și delicios de lime proaspăt îți va da o cu totul altă stare. Te va umple de energie atât fizic, cât și mental.

Atunci când ai mult de lucru, difuzează Lime și vei găsi motivația și creativitatea atât de necesare pentru a-ți termina repede treaba și a te bucura de timp liber.

Nutmeg 5 ml – 90 lei

Uleiul esențial de nucșoară face o pereche deosebită cu o mulțime de alte uleiuri precum Orange, Clary Sage, Eucalyptus și Ginger. Aroma sa caldă și picantă este energizantă pentru trup și minte.

Lemongrass 5 ml – 34 lei

Uleiul esențial de iarbă de lămâie stimulează acuitatea mentală, concentrarea și purificarea emoțională. De asemenea, uleiul esențial de iarbă de lămâie susține funcționarea optimă a sistemului circulator.

Wintergreen 5 ml – 53 lei

Adaugă o picătură sau două de ulei esențial Wintergreen într-o loțiune de corp fără parfum, pe care o poți folosi mai apoi după activitate fizică intensă. Combină Wintergreen cu Peppermint și difuzează pentru a te bucura de o aromă excepțională.

Citronella 5 ml – 61 lei

Are un parfum revigorant și reconfortant. Pulverizează în interior sau la exterior pentru a reîmprospăta aerul și a elimina mirosurile neplăcute. Difuzează 30 de min de 3 ori pe zi pentru a scapa de mirosurile neplăcute din casă.

Marjoram 5 ml – 99 lei

Uleiul esențial de măghiran are o aromă picantă și lemnoasă. Este un ulei calmant, cu efecte relaxante atât asupra minții, cât și asupra corpului. Uleiul esențial de măghiran atenuează durerile musculare și tensiunea nervoasă, putând fi utilizat și la gătit.

Orange 5/15 ml – de la 41 lei

Uleiul esențial de portocală are efecte reconfortante și antidepresive. Conform unui studiu realizat la MIE University în 1995, aroma de citrice crește imunitatea, induce o stare de relaxare și reduce depresia.

Cypress 5 ml – 58 lei

Uleiul esențial de chiparos are o aromă proaspătă și revigorantă, cu puternice efecte de tonifiere și energizare. Oferă protecție maximă pe timpul sezonului rece datorită capacității sale de întărire și protejare a sistemului imunitar, digestiv și respirator.

Ginger 5 ml – 92 lei

Uleiul esențial de ghimbir are o aromă picantă, caldă, cu puternice efecte energizante. Un bun suport pentru sistemul digestiv, uleiul esențial de ghimbir stimulează metabolismul și reduce discomforturile digestive.

Descoperă și restul uleiurilor esențiale simple, cu preț mai mic de 100 lei. Click aici!