5 uleiuri esențiale ce aduc veselia sărbătorilor în casa ta

Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, așa că hai să nu așteptăm până în ajun să simțim miros de scorțișoară, de portocale sau de cuișoare. Începe de pe acum să aduc acel sentiment de veselie în casa ta.

Publicat pe 26 noiembrie 2017 în Despre uleiuri

1. Tămâie pentru elevarea sufletului

Acordă-ți timp ție. Temperaturile tot mai scăzute, agitația de dinaintea zilelor festive își spun cuvântul asupra felului în care te simți fizic și mental, de aceea trebuie să încerci să îți găsești echilibrul. Tămâia este deosebită în a te ajuta să te recentrezi. Masează Frankincense pe tâmple, piept sau gât pentru a-i simți aroma liniștitoare.

Găsești uleiul Frankincense în setul festiv Hygge Collection, completat perfect de Orange și Christmas Spirit.

Pentru meditație și introspecție, folosește Sacred Frankincense, uleiul esențial pe care îl regăsești în setul Scents of the Season.

2. Aromă de portocală în toată casa

Cu un parfum bogat de citrice, uleiul esențial de portocală elevează spiritul și înviorează. Te ajută în timpul iernii menținându-ți sistemul imunitar la cote maxime. În plus, are un miros delicios, care te va binedispune și îți va aminti de copilărie, când în cadourile moșului găseai obligatoriu și portocale.

Găsești uleiul esențial Orange în perioada aceasta în setul Hygge Collection, dar și în setul Winter Warmers Plus Set, unde îl găsești în varianta Plus, cea potrivită pentru prepararea deserturilor sau ca supliment alimentar.

3. Atmosferă de Christmas Spirit

Cu ce miros asociezi Crăciunul? Brad, portocale și scorțișoară? Exact acestea sunt componentele amestecului Christmas Spirit! În plus, acesta are proprietăți purificatoare și induce senzația de pace lăuntrică, bucurie și sentimentul de siguranță.

În această perioadă, găsești Chrismas Spirit și în seturile The Warm Welcome Collection și Hygge Collection.

4. Miroase a iarnă cu Northern Lights Black Spruce

Aprinde luminile în sufletul și mintea ta! Difuzează acest ulei dens, cu aromă lemnoasă și miros revigorant în timpul meditației pentru a crea atmosferă. Mirosul de conifere va aduce mirosul de Crăciun mai aproape (în special dacă nu ai brad natural în casă).

Northern Lights Black Spruce face parte din pachetele speciale Scents of the Season și The Yoga Collection.

5. Thieves pentru sărbători cu sănătate

Ideal pentru sistemul imunitar, Thieves este unul dintre acele amestecuri care nu trebuie să îți lipsească din casă. Realizat din cuișoare, lămâie, scorțișoară, eucalyptus radiata și rozmarin, are o aromă ce merge perfect cu iarna.

Anul acesta, Thieves este vedeta pachetelor speciale Young Living, pe care îl poți regăsi în: NingXia Red Seasonal Set, The Yoga Collection, Thieves Dental Set, Thieves On-the-Go Set și Winter Wellness Set.