Amestecuri ce aduc Spiritul Crăciunului în casa ta (I)

Uleiurile esențiale Young Living sunt aici să umple atmosfera de acasă cu miros de sărbătoare. Hai să vedem ce uleiuri poți combina în difuzor pentru o atmosferă veselă toată luna.

Publicat pe 10 decembrie 2018 în Utilizare uleiuri esențiale

Peste tot melodii de Crăciun, luminițe, brazi împodobiți. E normal să vrem să începem cât mai devreme sărbătorirea Crăciunului, să ne bucurăm cât mai mult de magia sa. Iar uleiurile esențiale sunt aici să umple atmosfera de acasă cu miros de sărbătoare.

Hai să vedem ce uleiuri Young Living poți combina în difuzor pentru a obține exact atmosfera pe care ți-o dorești acasă.

1. Aroma zilelor într-o cabană la munte

Pune 3 picături de Pine, 3 de Sacred Mountain și 3 picături Northern Light Black Spruce și adu în casă mirosul brazilor acoperiți de zăpadă, a aerului rece care te învigorează.

2. Mirosul ajunul de Crăciun din copilărie

Încearcă următoarea combinație: 4 picături de Citrus Fresh, 3 de Peppermint, o picătură de Tea Tree și încă una de Northern Lights Black Spruce. Aroma de citrus, arbore de ceai, molid și mentă te va face să simți că întreaga casă miroase a brad proaspăt împodobit, ceai cald de mentă și a citricele pe care le primeam cadou când erai copil.

3. Toată casa miroase a brad

Adu atmosfera de Crăciun mai aproape cu 3 picături de Christmas Spirit, 2 de Cypress și 3 picături de Northern Lights Black Spruce. Dacă de Crăciun preferi un brad artificial, această combinație umple casa cu mirosul îmbietor de molid și chiparos, combinat cu un pic de Spirit al Crăciunului în formă lichidă.

4. Miros de zăpadă, acasă, la căldură

Nu trebuie să mergi la munte pentru a te bucura de zăpadă. Pune 4 picături de Gathering, 3 de Cedarwood și 3 de Wintergreen.

5. Fără stres când ajungi acasă

Încearcă să pui 3 picături de Stress Away, 3 de Christmas Spirit și 3 de Peppermint. Aroma dulce, ușor mentolată și efectul de relaxare al lui Stress Away sunt ideale la finalul unei zi de lucru.

6. Aroma delicioasă a bunătăților de Crăciun

Pune 3 picături de Orange, 2 de Tangerine, 2 de Cardamom și 2 de Clove. Dulceața citricelor și condimentele ce încălzesc sufletul vor umple aerul cu miros de veselie.

Încheiem aici prima parte a articolului și revenim în curând cu încă șase amestecuri ce aduc mirosul sărbătorilor. Până atunci, vă încurajăm să le încercați și să ne scrieți pe Facebook cum a fost experiența.