Cum să ai o stare mentală excelentă

Cu toții dorim să avem o viață fericită, lipsită de griji, dar de multe ori stresul și agitația zilnică ne împiedică să ne bucurăm de micile împliniri și de clipele dedicate nouă și celor dragi. Avem câteva sfaturi pentru tine, ca să te ajute să îți regăsești fericirea.

Publicat pe 16 ianuarie 2018 în Utilizare uleiuri esențiale

Mai mult sport, cu aromă mentolată

Sportul, în orice formă alegi să îl practici, îți ajută corpul și mintea să se simtă excelent. Iar atunci când adaugi un ulei esențial de mentă în ecuație, totul devine mai revigorant. Masează câteva picături de Peppermint Plus pe gât, umeri sau picioare înainte sau după antrenament.

Lavandă pentru un somn odihnitor

Somnul și modul în care te simți ziua următoare sunt legate între ele. Ca să te odihnești destul, du-te la culcare din timp și aplică o picătură pe piept, tâmple sau pe tălpi pentru a te ajuta să scapi de agitație.

Tămâie pentru o stare mentală înaltă

Credința este cea care te face să realizezi că ești o ființă care are un scop în lumea aceasta. Că nu ești doar ceea ce duci la îndeplinire, că partea spirituală din tine are nevoie de „hrană”. Că fericirea trebuie să vină din suflet și să se întoarcă în suflet.

Frankincense (tămâia) este un ulei esențial care înalță sufletul, care ajută în meditație și rugăciune. Masează o picătură pe piept, tâmple sau gât. Poți folosi de asemenea Frankincense Plus pentru susținerea sănătății și a stării de bine când este consumat ca supliment alimentar, conform modului de administrare.

Relații înfloritoare cu Joy

Fericirea profundă și de durată stă în relații deschise și sincere cu cei din jur. Amestecul de uleiuri esențiale Joy favorizează sentimente calde și pozitive atunci când este difuzat, te ajută să ai relații mai bune cu cei din jur, și contribuie astfel la fericirea pe termen lung.

Valor pentru stabilirea obiectivelor

Valor este cunoscut pentru aroma sa înălțătoare, fiind minunat pentru a te ajuta să îți delimitezi scopurile în viață. Iar acest lucru te va ajuta să fii mai fericit, știind care este direcția în care vrei să mergi. Pe de altă parte, dacă ai un obiectiv la realizarea căruia contribui în fiecare zi, vei vedea că timpul tău devine mai valoros și mai plin de realizări.

Gratitude pentru ajutoarea altora

De fiecare dată când ne dedicăm timpul pentru a-i ajuta pe alții care au nevoie de noi, devenim mai fericiți cu viața pe care o avem. Oferind compasiune altora îți poate aduce o persectivă nouă asupra propriei vieți. Fie că ajuți pe cineva cu o situație financiară precară, sau îți petreci timp cu bunicii tăi, vei vedea că oferind bunătate, acea bunătate se va întoarce în viața ta.

De la obiceiurile bune de a dormi destul, la meditație și stabilirea unor scopuri în viață, vei vedea că poți să faci ca viața ta să fie una mai fericită. Totul ține numai de tine!