Schimbă-ți starea de spirit cu Valor

Valor este unul dintre cele mai îndrăgite amestecuri de uleiuri esențiale de la Young Living. Chiar și Gary Young îl menționează a fi unul din favoritele sale.

Publicat pe 21 august 2017 în Despre uleiuri

Valor a ajuns să fie atât de apreciat datorită efectelor sale deosebite și a aromei sale distincte cu note proaspete și relaxante, dulci și picante.

Acest ulei înglobează uleiurile esențiale Black Spruce, Camphor, Blue Tansy, Frankincense și Geranium. Blue Tansy îi conferă uleiului culoare albastră luminoasă.

Aroma lui Valor te duce cu gândul la notele lemnoase, la sentimentele pozitive care îți umplu inima și te fac să privești viața dintr-o altă perspectivă. Tocmai de aceea, nu contează momentul zilei în care alegi să îl folosești.

Cum să îl utilizezi?

Poți să îl folosești prin difuzare dimineața, în timp ce te pregătești să mergi la serviciu, pentru a-ți începe ziua cu energie și mult optimism. Utilizează-l în special atunci când știi că vei avea o zi grea și obositoare.

Poți să îl folosești și pe parcursul zilei prin inhalare sau masându-ți încheieturile, palmele, gâtul sau pieptul cu câțiva stropi de Valor. Va face minuni pentru starea ta de spirit!

Este unul dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru masaj, el fiind inclus multă vreme în setul Raindrop. Seara, poți să îți rogi partenerul să îți maseze tălpile sau spatele cu ulei de masaj și câțiva stropi din acest ulei minunat.

Revigorează-te adăugând câteva picături de Valor în gelul tău de duș, iar astfel pielea ta va păstra o aromă discretă de Valor întreaga zi. Poți chiar mai mult de atât, să folosești Valor pe post de parfum sau să îți creezi un parfum integrând și acest ulei.

Citește mai multe despre acest ulei, de aici.