Sfaturi și arome pentru relații înfloritoare

Când ai o relație bună cu partenerul de viață totul merge mai bine. Treci mai repede peste stresul de la serviciu, îți pui visele în aplicare, ești mai sănătos și mai deschis cu toți cei prezenți în viața ta.

Publicat pe 08 februarie 2018 în Utilizare uleiuri esențiale

Cu toții ne dorim în definitiv același lucru – să iubim și să ne simțim iubiți, de aceea relația este de fapt cea care ne poate aduce cea mai mare fericire, dar și cele mai grele tristeți. Din fericire, uleiurile esențiale vin să ne dea o mână de ajutor pentru a avea o relație minunată.

Sensation pentru seri romantice

Difuzează amestecul de uleiuri esențiale Sensation când vrei să creezi o atmosferă romantică. Poți de asemenea aplica direct o picătură pe tâmple, ceafă sau încheieturi. Amestecul dintre Ylang Ylang, Bergamotă și Iasomie trezesc sentimentele de dragoste și afecțiune.

Poți folosi și uleiul de masaj Sensation care stimulează simțurile și induce o stare de pasiune, romantism și tinerețe. Lasă senzația de piele catifelată, netedă și mătăsoasă.

Patchouli pentru trup și minte

Adaugă o picătură de ulei esențial Patchouli în loțiunea de corp sau în uleiul de păr pentru un plus de hidratare și strălucire. Difuzează acest ulei esențial pentru o atmosferă calmă și relaxantă. Aplică o picătură de Patchouli pe încheieturi sau gât înainte de meditație pentru a-ți spori conexiunea spirituală.

Emană bucurie cu Joy

Amestecul de Bergamot, Ylang Ylang, Iasomie, Mandarină, Trandafiri și alte uleiuri esențiale, îi conferă un miros dulce și atrăgător, perfect pentru a fi folosit chiar și ca parfum. Difuzează Joy pentru a crea o atmosferă romantică care inspira sentimente de pace și romatism.

Un pic de masaj face minuni

La final de zi, un masaj făcut celui drag, îl scapă de grijile zilei și îi dă exact acea stare de relaxare și pace în care îți dorești să fie când este lângă tine. Combină V-6™ Vegetable Oil Complex cu unul sau mai multe uleiuri esențiale și oferă-i o experiență senzorială completă.