Uleiuri esențiale pentru o stare de hygge

Hygge este noțiunea daneză pentru acel sentiment de bine, de fericire pe care ți-l dau lucrurile simple, atmosfera caldă de acasă, sentimentul de confort pe care îl ai în atunci când stai cuibărit în locul preferat din casă și citești o carte.

Publicat pe 08 ianuarie 2019 în Utilizare uleiuri esențiale

Pentru noi, hygge e și momentul în care ne bucurăm de uleiul esențial preferat de la Young Living. Cum ai putea să faci ca atmosfera de acasă să fie mai hygge? Hai să vedem!

Sentimentul de bine de acasă

În primul rând începe de la a face spațiul mai confortabil – câteva perne pufoase pe canapea sau pe pat, o pătură groasă cu care să îți acoperi picioarele atunci când te uiți la un film sau citești o carte. Dacă ai un șemineu, nu ezita să îl folosești. Lumina, căldura și sunetul lemnelor care ard sunt exact ce trebuie pentru hygge.

Completează totul cu un ulei esențial sau un amestec floral sau care îți inspiră aer de munte precum Lavander, Geranium sau Pine.

Lumina potrivită pentru hygge

Unul din aspectele esențiale ale unei încăperi confortabile este și lumina. O lumină prea puternică atunci când afară e întuneric îți dă un sentiment neplăcut, în vreme ce o lumină caldă, difuză, îți oferă sentimentul de cald și bine. Danezii folosesc foarte multe lumânări și lămpi cu lumină caldă pentru a crea sentimentul de hygge.

Pe lângă lumânări și lămpi, poți folosi și difuzorul Lantern pe modul lumânare licăritoare împreună cu uleiul esențial preferat.

Cald în casă și în suflet

Hygge – acel sentiment plăcut pe care îl ai când savurezi o cană de ceai sau ciocolată caldă, în timp ce stai învelit în pătură și citești o carte. Încearcă să pui și un strop de ulei esențial din gama Plus în ceai, pentru extra aromă. Alege uleiul Plus care merge cel mai bine cu preferințele tale.

Împreună

Ne simțim bine când suntem singuri, dar avem nevoie și de cei dragi. Încearcă să pui în aplicare toate elementele de mai sus când ai oameni dragi în vizită, nu te stresa prea mult cu mâncarea și curățenia și bucură-te efectiv de compania lor, de momentele de relaxare împreună. În aceste clipe ar merge perfect un amestec Joy sau Gathering difuzat discret, să întregească momentul.

Ce mai poți face pentru a cultiva sentimentele hygge de confort și bucurie? Poți să afli mai multe despre cum să îți schimbi starea de spirit cu Valor sau cum să creezi o atmosferă degajată cu ajutorul uleiurilor Young Living.