Uleiuri esențiale speciale pentru femei

Fiecare femeie este diferită, dar avem în comun câteva lucruri.

Publicat pe 19 octombrie 2018 în Despre uleiuri

Dăruim dragoste. Suntem cababile de aproape orice. Suntem puternice atunci când femeile dragi din viața noastră au nevoie să știe că totul se poate rezolva. Ne permitem să fim fragile, emoționate până la lacrimi și uneori copile ce au nevoie să fie protejate.

A fi femeie nu e o sarcină ușoară, de aceea avem nevoie de momentele noastre de relaxare, în care timpul să stea un pic în loc. Iar uleiurile esențiale vin la fix să desăvârșească acele clipe de refacere.

Folosește codul promo TOAMNA pentru a beneficia de 20% reducere pentru toate produsele (excepție: seturile de sărbători, produsele cu preț redus).

Dragon Time BlendDragon Time

Deja îți cunoști ritmul. Știi că în anumite perioade ale lunii ești mai cu toane, mai sensibilă la orice cuvânt zis pe un ton nepotrivit. Dragon Time de la Young Living este un amestec de uleiuri esențiale cu o aromă dulce ierboasă ce te va echilibra și îți va aduce starea de calm de care ai nevoie.

Cum să îl folosești?

  • Pune pe burtă un prosop înmuiat în apă fierbinte în care ai pus 5 picături de Dragon Time. Vei vedea că vor înceta nesuferitele crampe.
  • Masează câteva picături de Dragon Time Massage Oil pe abdomenul inferior și spate.

Progessence Phyto Plus Serum

Progessence Phyto Plus Serum de la Young Living ajută pentru a te relaxa, a te simți din nou echilibrată și în armonie cu tot din jurul tău. E remediul perfect pentru zilele stresante. În plus, îți ajută pielea să arate extraordinar de bine hidratată datorită combinației de ulei de cocos și bergamot.

Cum să îl folosești?

  • Adaugă 1-2 picături de Progessence Plus Serum în palmă și combină cu cantitatea de cremă hidratantă pe care o utilizezi în mod obișnuit.

Fennel Plus

Fennel Plus sau uleiul de fenicul, este un ulei esențial ce susține sănătatea femeilor. Este fantastic ca și tonic ce îl poți consuma după masă ca un ajutor digestiv.

Cum să îl folosești?

  • Ca supliment nutritiv în zilele de dinainte de începerea menstruației
  • Poți să adaugi un strop în băutura preferată pentru a-i conferi un gust aromat

Tea Tree

Un program stresant se reflectă în aspectul pielii și al părului. Datorită beneficiilor uleiului Tea Tree de la Young Living, precum reducerea coșurilor și menținerea unui scalp și păr echilibrat și hidratat, poți să arăți și să te simți extraordinar!

Cum să îl folosești?

  • Amestecă uleiul Tea tree cu șamponul și balsamul tău obișnuit pentru un păr ce strălucește de sănătate
  • Aplică seara pe ten sau amestecă-l cu crema ta hidratantă

Lady Sclareol BlendLady Sclareol

Amestecul Lady Sclareol de la Young Living este creat special pentru femei, având un parfum floral care inspiră sentimente de feminitate și îți oferă o experiență relaxantă când este difuzat.

Cum să îl folosești?

  • Amestecă 2-4 picături cu un ulei vegetal și masează-l pe zona dorită
  • Difuzează de 3 ori pe zi, maxim o oră

Grapefruit Plus

Acest ulei este un must-have pentru femei. Ajută la funcționarea optimă a sistemului limfatic și la controlul greutății. În plus, miroase ca o briză printr-o livadă de citrice într-o zi însorită de duminică.

Cum să îl folosești?

  • Adaugă 2-3 picături într-o capsulă de gel vegetal și ia-o cu apă. Te va ajuta să îți menții greutatea sub control și va da un imbold sistemului limfatic și circulator.

Tu ce uleiuri esențiale folosești pentru a-ți menține sănătatea și frumsețea? Lasă un comentariu pe Facebook.

Folosește codul promo TOAMNA pentru a beneficia de 20% reducere pentru toate produsele (excepție: seturile de sărbători, produsele cu preț redus).