Despre uleiuri

Young Living – Liderul mondial în producerea de uleiuri esențiale

În spatele produselor marca Young Living se află grija deosebită faţă de fiecare detaliu. Drumul de la plantă la sticluţa cu ulei esenţial începe acordând o atenţie deosebită cultivării. Plantele sunt atent selecţionate, iar locul şi solul pentru cultivare sunt alese după criterii riguroase. Odată îndeplinite aceste condiţii, procesul ajunge în punctul preparării. Pentru fiecare produs se foloseşte o tehnică specială, delicată, prin care se extrag cele mai puternice uleiuri esenţiale, păstrându-se efectul maxim al acestora.

Uleiuri pentru echilibru

Uleiurile esențiale au efecte multiple asupra sănătății psihice și spirituale, fiind recomandate pentru reducerea tensiunilor emoționale și echilibrarea energetică.

Mai multe

Uleiuri pentru cosmetică

Uleiurile esențiale reprezintă o sursă antică de frumusețe și longevitate, eficientă în combaterea îmbătrânirii premature și în menținerea sănătății întregului corp.

Mai multe

Uleiuri wellness

O dietă sănătoasă bazată pe o nutriție echilibrată este esențială pentru un stil de viață activ, pentru claritate mentală, vitalitate, digestie și imunitate optimă.

Mai multe

Produse pentru casă

Produsele de curățat pe bază de uleiuri esențiale reprezintă alternativa sănătoasă la produsele din comerț, care îţi oferă tot ce e mai bun pentru familia și casa ta.

Mai multe