Uleiuri wellness

Soluții și suplimente alimentare pe bază de uleiuri esențiale

Gama de produse și suplimente alimentare Young Living sunt concepute pentru toate stadiile vieții și pentru obiective de sănătate specifice. Pentru o viață plină de energie și o stare de sănătate optimă, vitaminele și mineralele nu pot lipsi din dieta ta zilnică. De asemenea, suplimentele alimentare sunt esențiale pentru combaterea diferitelor afecțiuni, îmbătrânirii premature sau efectelor nocive cauzate de radicalii liberi sau alte toxine care se pot acumula în organism. Pentru un corp și o minte sănătoasă, alege suplimentele alimentare pe bază de uleiuri esențiale.

Multivitamine

O dietă sănătoasă bazată pe o nutriție echilibrată este esențială pentru un stil de viață sănătos, claritate mentală, vitalitate, digestie și imunitate optimă. Beneficiază de toate avantajele pe care ți le oferă mineralele și vitaminele din suplimentele alimentare pe bază de multivitamine și uleiuri esențiale:
Core Supplements
Mineral Essence
MultiGreens
Super B
True Source

Antioxidanți

Radicalii liberi se află printre inamicii principali ai unei îmbătrâniri sănătoase. Pe lângă nutriție și exercițiu fizic, corpul nostru are nevoie de antioxidanți în lupta lui cu efectele produse de radicalii liberi și îmbătrânirea prematură. Alege uleiurile esențiale Young Living cu aport de antioxidanți ridicat:
Longevity
NingXia Red
Super C Chewable
OmegaGize3
Longevity Blend

Alimentație în funcție de vârstă

Oferă-i organismului tău o alimentație echilibrată și personalizată în funcție de vârstă cu ajutorul suplimentelor nutriționale:
MegaCal
SulfurZyme
Ultra Young
BLM Caps
OmegaGize3

Suport cu scop determinat

Încearcă gama de suplimente alimentare pe bază de uleiuri esențiale și ingrediente naturale în funcție de condiția ta fizică și scopurile de sănătate specifice:
E-4
Digest & Cleanse
• DiGize Blend
OmegaGize3
• Aroma Life Blend
Life 5
Inner Defense
ImmuPower Blend
Thyromin
Dragon Time Blend
Lady Sclareol Blend

Sănătate lichidă

Bogate în antioxidanți și substanțe hrănitoare, aceste soluții sunt special concepute pentru a-i oferi corpului tău exact acele vitamine și minerale de care are nevoie:
NingXia Red
NingXia Nitro
Balance Complete

Menținerea greutății

Pentru a-ți păstra greutatea optimă și un stil de viață sănătos, alege gama de produse naturale Slique:
Slique Tea
Slique Gum 
Slique Essence Blend
Slique SlimCaps

Mobilitatea articulațiilor

Odată cu înaintarea în vârstă, articulațiile își pierd din flexibilitate și vitalitate. Pentru întărirea sistemului osos și menținerea mobilității articulațiilor, îți recomandăm următoarele produse:
OmegaGize3
• Deep Relief Roll-on
• PanAway Blend

Energie și vitalitate

Un corp plin de energie și o minte alertă reprezintă cheia unei vieți active. Energizantele pe bază de plante și uleiuri esențiale îți vor aduce acel plus de vitalitate de care ai nevoie pentru a-ți atinge toate obiectivele. Alege aceste formule de revitalizare fizică și mentală:
Super B
MultiGreens
NingXia Red
NingXia Nitro
En-R-Gee Blend

Soluții holistice

Mâncarea, apa sau aerul pe care îl respirăm pot conține toxine care în timp se acumulează în organismul nostru, ducând la stări letargice şi diverse patalogii. Oferă-i corpului tău o cură de purificare și detoxifiere cu ajutorul produselor:
5 Day Nutritive Cleanse
Detoxzyme 
Cleansing Trio Kit
JuvaPower
GLF

Gustări sănătoase

Pentru un plus de energie și o sănătate de fier, încearcă gustările Young Living bazate pe ingrediente naturale și cu o valoare nutrițională ridicată:
Wolfberry Crisp
Balance Complete
Slique Bar