Distribuitori

Beneficiezi de 24% reducere pentru fiecare produs

Dacă ești un pasionat al uleiurilor esențiale și cumperi frecvent pentru tine și pentru cei dragi uleiuri esențiale Young Living, ai posibilitatea de a deveni distribuitor (membru).

Te vei putea înscrie ca distribuitor (membru) pe site-ul Young Living, să cumperi direct de acolo produsele și să beneficiezi de ofertele periodice și de discountul de 24% față de prețul de listă al produselor.

Devenind distribuitor nu înseamnă că ai obligația de a vinde sau să înscrie alte persoane ca membrii Young Living. Singura condiție pentru a fi în continuare distribuitor este să cumperi produse de 50 Puncte Valoare (aproximativ 50 €) pe an. În cazul în care nu reușești să aduni punctele într-un an și îți expira contul, nu e nicio problemă, poți să îl reactivezi efectuând o comandă.

Avantajele tale ca distribuitor Young Living

  • Cont absolut gratuit
  • 24% reducere față de prețul de listă, la toate produsele Young Living
  • Vei putea să câștigi un comision dacă recomanzi produsele Young Living prietenilor
  • Acces la programul Essential Rewards (opțional).
  • Poți să comanzi un set Starter la un preț redus

Înscrie-te ›

Cum îți creezi contul de distribuitor?

  • Accesează de aici formularul de înscriere de pe site-ul oficial Young Living.
  • Folosește ID-ul nostru 15436226 în rubrica ID sponsor și ID persoană care s-a ocupat de înscriere. Acesta ar trebui să fie deja completat.
  • De acolo, completează cu datele tale formularul și astfel vei deveni distribuitor! Ține cont că nu ești obligat să achiziționezi un set Starter.

În cazul în care întâmpini probleme în crearea contului, contactează-ne pe mail sau telefonic de luni până vineri între 9-16.

Dacă te-ai înscris si ai comandat un Premium Start Kit folosind ID-ul nostru, vei primi cadou un Abundance 15 ml din partea noastră.

E-mail office@aromia.ro
Telefon +40-730-333-933

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări referitoare Young Living, comisioane, programul Essential Rewards și altele.