Livrare și returnare

Aromia oferă două modalități de livrare a comenzilor:
1. Livrare prin curier rapid
2. Livrare prin Poșta Română
3. Livrare gratuită pentru anumite valori ale comenzilor, stabilite în cadrul campaniilor.

1. Livrarea prin curier rapid

Dacă se alege această opțiune, comanda va fi expediată printr-un curier rapid, iar livrarea se va efectua în 24 până la 48 de ore de la confirmarea comenzii prin telefon sau e-mail și expedierea ei.

Taxa de expediere a comenzii prin curier rapid este de 25 RON (TVA inclus). Această taxă este valabilă doar la expedierile prin firma de curierat și poate suferi modificări în funcție de greutatea și destinația coletului. Dacă doriți expedierea printr-un alt curier decât cel menționat mai sus, toate taxele de transport le veți plăti separat agentului firmei de curierat respectiv. În acest caz, nu vom adăuga la valoarea comenzii Taxa de transport.

2. Livrarea prin Poșta Română

Dacă se optează pentru livrarea prin Poșta Română, coletul va fi livrat în 3-4 zile lucrătoare. În cazul în care nu se primește un aviz de sosire a coletului, clientul este sfătuit să se prezinte personal cu actul de identitate la oficiul poștal de care aparține, pentru a ridica coletul.

Taxa de livrare prin Poșta Română este de 25 RON (TVA inclus). Clientul se obligă să furnizeze datele personale din buletin sau cartea de identitate la plasarea comenzii. În caz contrar, Aromia nu garantează pentru livrarea produselor conform specificațiilor anterioare.

3. Livrarea gratuită

Beneficiați de livrarea gratuită prin curier rapid pe teritoriul României atunci când comandă depăsește anumite valori, stabilite în cadrul campaniilor promoționale. Aceasta se aplică automat la checkout. Ne rezervăm dreptul de a expedia comanda prin Poșta Română pentru livrările în județ, în afara ariei de acoperire a serviciului de curierat. Clientul va fi anunțat în prealabil de acest lucru.

Politica de returnare

Produsele se pot returna în termen de maxim 10 zile de la primirea coletului fără a fi nevoie de invocarea unui motiv anume, doar dacă produsele au rămas sigilate și ambalajul original intact. Termenul legal pentru returnarea banilor este de maximum 30 zile de la returnarea comenzii. Plata transportului retur va fi suportat de client. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. După anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.