Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

Uleiurile esențiale au utilizări multiple, iar efectele terapiilor sunt la fel de diverse şi complexe. Citeşte părerile şi recomandările persoanelor care utilizează uleiuri esențiale pentru a afla mai multe despre terapii personalizate şi efecte concrete. De asemenea, poți să ne împărtăşeşti recomandările tale şi descoperirile pe care le-ai avut tu în călătoria spre starea de sănătate perfectă, folosind formularul de pe pagina de contact.

Ester Breban
Stomatolog

Port uleiul esențial de lămâie peste tot unde merg! Mirosul puternic de citrice funcționează ca și calmant de fiecare dată, dar și atunci când am nevoie de un plus de energie și forță.

Alexandra Hanțiu
Profesoară

Amestecul de uleiuri esențiale Thieves Blend este unul dintre preferatele mele datorită efectelor sale antiseptice puternice. Îl folosesc pentru calmarea durerilor de dinți dar și pentru protecția împotriva răcelii, prin inhalare sau aplicare directă. Thieves Blend este aliatul meu de încredere când vine vorba de viroze.

Ioana Milea
Expert economist

De când folosesc Deep-Relief Roll-on nu mai am dureri de spate, eu având scolioză și cifoză. Amestecul de uleiuri esențiale Deep-Relief îmi aduce alinarea durerii de fiecare dată când simt tensiuni și blocaje în zona cervicală și lombară. Îl recomand cu căldură tuturor celor care se confruntă cu aceeași problemă!