Cu o aromă caldă, balsamică, uleiul esențial de lemn de cedru are puternice efecte calmante și relaxante, în special când este utilizat la masaj. Uleiul esențial de lemn de cedru este și un ingredient popular din produsele cosmetice pentru pielea grasă.

Proprietăți terapeutice

Antibacterian, stimulent limfatic, combate căderea părului.

Utilizări

Alopecie, arterioscleroză, probleme dermatologice (acnee, eczemă).

Influențe emoționale

Uleiul esențial de lemn de cedru stimulează sistemul limbic (centrul emoțiilor), glanda pineală (care eliberează melatonină). De asemenea, este recomandat pentru proprietățiile sale calmante și purificatoare.

Mod de folosire

Aplică local, pe chakre sau punctele reflexogene, inhalează direct, difuzează sau consumă ca supliment alimentar.

Ingrediente

  • Alpha-Himachalene (10-20%)
  • Beta-Himachalene (35-55%)
  • Gamma-Himachalene (8-15%)
  • Delta-Cadinene (2-6%)

ORAC

169,000 μTE/100g

Denumire

Cedrus atlantica

Origine

Maroc, SUA

Familia botanică

Pinaceae

Metodă de extragere

Distilare la aburi a scoarței

Cumpără-l cu 24% reducere. Detalii ›

8300 lei

În stoc

Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne: +40 730 333 933

Nu ești înregistrat?
Creează un cont pentru a cumpăra ›