4 uleiuri esențiale potrivite pentru toamnă

Toamna scoatem din dulap hainele mai groase și mergem afară să ne bucurăm de culorile fascinante ale anotimpului.

Publicat pe 22 octombrie 2017 în Utilizare uleiuri esențiale

Însă nu trebuie să neglijăm provocările la care toamna supune organismul nostru – de la diferențe mari de temperatură în decursul unei zile, la ceață și zile ploioase în care simți că nu poți respira cum trebuie. Ca să preîntâmpinăm capriciile vremii, avem câteva sugestii bune pentru zile tot mai reci:

Respiră cu ușurință cu Breathe Again Roll-On

Aerul rece al dimineții îți afectează sinusurile? Aplică pe gât și piept Breathe Again Roll-On înainte de a ieși din casă și te vei simți mai bine. Ține minte că atunci când faci un cerculeț mic cu roll-on-ul pe piele, aplici echivalentul unui strop de ulei esențial.

Folosește Breathe Again Roll-On pentru toată familia înainte să mergeți afară la o plimbare. Aroma sa revigorantă se potrivește de minune cu vremea tomnatică și mirosul de frunze uscate.

Bucură-te de aromele toamnei cu Raven

Difuzează în casă aroma proaspătă a lui Raven și te vei simți revigorat. Îmbinarea dintre ravensara, mentă, Eucalyptus Radiata, lămâie și salcie himalayană îi oferă o aromă ce se potrivește perfect cu toamna.
Aplică Raven pe gât, piept sau umeri atunci când petreci mai mult timp pe afară sau faci ceva solicitant.

DiGize și totul e din nou în regulă

Pentru serile sau weekendurile în care tot ce vrei este să te cuibărești în pătura ta moale cu o băutură caldă în mână, difuzează și DiGize ca să întrețină atmosfera de relaxare. Iar în cazul în care ai mâncat un pic mai mult și digestia îți face probleme, aplică prin masaj 2-3 stropi pe abdomen și te vei simți din nou bine. Poți să folosești Tummy Gize pentru problemele digestive ale copiilor, aplicându-l prin masaj pe burtică.

Thieves Plus Blend pentru a te feri de răceli

Beneficiile uleiului Thieves, vin sub forma suplimentului alimentar Thieves Plus care spre deosebire de Thieves Blend, poate fi folosit la preprarea mâncării. Acesta îmbină uleiurile esențiale de cuișoare, lămâie, scorțișoară, Eucalyptus Radiata și rozmarin.

Adaugă Thieves+ la băutura ta caldă preferată pentru a-i oferi un gust aromat și a obține un plus de energie. Conferă-le un strop de savoare alimentelor preparate la cuptor și fierturilor din cereale, adăugând o picătură sau două de Thieves Plus.

Acestea sunt doar o parte din uleiurile care se recomandă toamna, de aceea te lăsăm pe tine să ne spui ce alte uleiuri folosești în această perioadă. Scrie-ne pe Facebook!